Qui som

La missió d'eboats

e-Boats Experience , és una iniciativa de la drassana Nauta Morgau ecoboats..
Posem rumb cap a un futur millor i ho fem construint embarcacions amb materials sostenibles i equipant-les amb motors elèctrics, projectant en el nostre treball passió i consciència.
És la nostra aportació per tenir cura del planeta, dels nostres clients i de tots els que gaudeixen de la mar amb respecte.
Coneixem al mil·límetre el que t'oferim perquè hem estat aquí des del principi, quan només era fusta per modelar, cuidant cada pas i comprovant tots els detalls.
Són molts motius pel que us animem a navegar amb e-Boats! estem segurs de ser la millor opció per a vosaltres i el planeta.

La missió d'eboats

Equip

Som un equip jove, de cos i/o d'esperit i dinàmic. Tant l'equip de producció com el de lloguer apliquem clars principis de sostenibilitat i ecologia en tots els processos de la nostra activitat. El nostre personal que es dedica al lloguer a la Marina de Cala d'Or poden oferir-te tota la informació que necessitis, t'ajudaran encantats!

 

Personal Base Nàutica

Personal Base Nàutica

Equip drassana

Equip drassana

Instal·lacions

Trobaràs la nostra base de lloguer en un port ideal per explorar la costa del llevant mallorquí, amb la  ubicació perfecta per recòrrer precioses cales tant  si us adreceu al nord com al sud.

I si la curiositat guia el vostre rumb i voleu conèixer les drassanes a on es construeixen les Nauta Morgau ecoboats, ens podreu trobar a Felanitx :)

 

 

Drassana

Drassana

Filosofia

A eBoats Experience estem convençuts que és possible gaudir d'un dia d'oci a la mar amb el mínim impacte en el medi. Oferim una alternativa silenciosa, sense vessaments ni olors desagradables, a on mimetitzar-se amb la natura és molt fàcil. Com a valor afegit a la creixent oferta eléctrica a la navegació, les nostres barques són de fusta, com les tradicionals que han configurat el paisatge mediterrani durant anys, tot i que amb un sistema constructiu innovador que permet reduir el manteniment de les embarcacions a l'hora que garantitza un cicle de vida ecològic.

 

Història

Vols viure una experiència inolvidable?