Preloader
Loading...
Disable Preloader

Què visitar

Excursió en vaixell a Cala Ferrera

Cala Ferrera

Cala Ferrera és una cala d'arena i roques a Cala d'Or, a 14km de Portocolom. Protegida del vent i situada entre penyasegats, les seves aigües tranquil·les i d'un color blau turquesa inigualable conviden al bany.

L'entrada de mar terra endins te forma de Y i dona lloc a la seva platja veina, Cala Serena, també coneguda com es Caló de ses Dones, situada a uns 100m de Cala Ferrera. Cala Ferrera compta amb la distinció de platja de bandera blava i te tots els serveis.

La platja és óptima per al fondeig d'embarcacions. degut a la gran acumulació de vaixells a la zona, recomenem fondejar a prop de la boca de la cala, damunt un fons arenós a uns 8 m de profunditat. Existeix un illot a la platja, l'illot Faralló. Recomanem no endinsar-se més en direcció a la platja.

Tipus d'excursió : 1/2 dia

Temps: 18'

Qué fer a Cala d'Or

Cala Esmeralda

Cala Esmeralda, també coneguda com Caló des Corrals, te 25m d'ample i 40 de profunditat. Rep el nom de la tonalitat verd-blavosa que pren el mar al contacte amb els raigs de sol. És una petita cala de sorra i roques de mitjana alçada. Protegida dels vents, amb unes onades moderades, les seves aigües conviden al bany.

És una de les platges més "naturals " de Cala d'Or ja que les construccions de la zona no arriben fins a primera línia de mar com és habitual a la zona i conserva part de la seva vegetació autóctona.

 

 

Tipus d'excursió : 1/2 dia

Temps: 15'

 

Navega a Cala d'Or

Cala Gran

Cala d'Or és una zona turística del sud-est de Mallorca. És coneguda per el seu port esportiu al llar de Cala Llonga. La costa es veu esquitxada de cales envoltades de pins, com la principal, Cala Gran.

 

Tipus d'excursió: 1/2 día

Temps: 5 min

LLoga un barco  i visita les cales de Cala d'Or

Cala Serena

Cala Serena també coneguda com es Caló de ses Dones  és una cala de sorra de petites dimensions amb extrems rocosos. Protegeida del vent entre petits penya -segats, les seves aigües tranquil·les conviden al bany. Desde els seus laterals de roca els més joves acostumen a saltar a la mar.

Recomanem Cala Serena als visitants que prefereixin descansar de les aglomeracions.

La cala permet el fondeig d'embarcacions. Recomanem fer-ho a la boca de la cala, sobre un fons de sorra a una profunditat d'uns 4 metres.

Tipus d'excursió: 1/2 dia

Temps: 18'

Qué fer a Cala d'Or

Cala Mitjana

Les seves aigües són transparents i amb diferents tonalitats de colors a l'aigua en funció de l'hora del dia i els raigs de sol. Aquí no hi ha contaminació ni polució, és com una piscina natural. El fons de sorra te una profunditat d'uns 5 metres i us recomanem dur equip d'esnorkel, ho disfrutareu :)

Tipus d'excursió: 1 dia

Temps: 45'

Excursió en barco a cala Sa Nau

Cala sa Nau

Cala sa Nau és una entrada de mar terra endins en forma de Z, amb una longitud de 300 metres, aixó permet que la platja tingui zones protegides del vent, semblants a piscines. El color blau turquesa de les seves aigües esdevé per la desembocadura d'un afluent d'aigüa dolça a la cala.

Platja molt recomenable per a tota la familia que disposa d'un xiringuito molt animat :)

El fondeig d'embarcacions a la zona és óptim i és fàcilment reconeixible donada la gran quantitat de iots que fondejen a les seves aigües. El fons és de sorra i te una profunditat mitja de 5 metres al nivell de la línia de boies

Tipus d'excursió: dia completo

Temps : 60'

Alquila un vaixell electric i visita Portopetro

Cala Egos

Aquesta platja de dimensions reduïdes es caracteritza per formar la cala més profunda d'aquesta zona del sud-est de Mallorca. Els penya-segats i les àrees de roques que amaguen platges de sorra son habituals a Cala d'Or. Per la platja de Cala Egos la natura a volgut que sigui pràcticament imperceptible per a l'embarcació que hi navega per davant. Cal endinsar-se fins a trobar aquesta petita i bonica platja de sorra de Cala d'Or.

El seu fons és de sorra i algues amb alguna roca i te entre 5 i 10 metres de profunditat. Cal vigilar que no bufin vents de component sud- sudeste.

 Tipus d'excursió: 1/2 dia

Temps: 35'

Navega sense llicencia per Portopetro

Caló des Homes Morts

Caló des Homos Morts està a 5km de Cala d'Or. En aquest arenal sorprén la benvinguda que dona al visitant un pi enorme, situat entre mar i terra. Tant la sorra com l'aigua estan al servei de les activitats lúdiques del Club Mediterranée i d'altres serveis turístics. A uns 200 metres de la riba, les boies impedeixen el pas a les embarcacions. El seu fons de sorra amb alga i de 5 metres de profunditat és apte per al fondeig tot i que si hi ha vent de l'est és un litoral poc recomanable per ancorar. A 0.6 milles nàutiques es troba la instal·lació portuària més propera, el Reial Club Nàutic Portopetro. 

Tipus d'excursió: 1/2 dia

Temps: 30'

lloguer de barcos electrics a prop de Portopetro

Caló de Sa Torre

Petita cala freqüentada per embarcacions i banyistes que s'allotjen en hotels propers.

La seva sorra és blanca i les seves aigües molt tranquil·les ja que està protegida del vent per penya-segats.

El seu nom ve d'una torre de defensa antiga, avui en dia mig en runes, aixecada a l'extrem d'aquest territori l'any 1626 amb la finalitat d'avisar de les incursions de pirates sarraïns.

El Caló de Sa Torre és una d'aquelles cales d'aigües netes i molt acollidora a on podem gaudir d'un capfico en un entorn privilegiat, ideal per pendre el sol.

 

Vaixell de lloguer per visitar parc natural a Mallorca

caló de sa Barca Trencada, Portopetro

El Caló de sa Barca Trencada està a quatre kilómetres de s'Alqueria Blanca. Aquesta part de costa de Migjorn és de sorra i està envoltada d'alguns hotels que contrasten amb un entorn natural en el que destaquen la garriga, el pinar, els alzinars vells i la vegetació dunar. Aquest accident rocós es divideix en dos braços: l'equerre de roca i el dret és una platja bonica, petita i amb molts pins distribuïts entre petits monticles i el centre mateix de la cala.

Les condicions submarines d'aquesta platja exposada als vents del sudoest- oest permeten el fondeig d'embarcacions sobre un fons de sorra, a 5 metres de profunditat, just quan comença a estretar-se l'accés.

Tipus d'excursió: 1 dia

Temps: 60'

Visita el Parc Natural de Mondragó llogant un vaixell eléctric

Parc Natural de Mondragó

Va ser declarat Parc Natural l'any 1992, és un Àrea Natural d'Especial Interés (ANEI) i forma part de la Red Natura 2000 com a Zona d'Especial Protecció per les Aus ( ZEPA) i Lloc d'Interés Comunitari ( LIC).

Aquesta reserva natural és constituïda per un mosaic d'ambients diferents que confereixen una gran diversitat paisatgística: els boscos d'ullastre i pinar, les orquídees i alzinars, els camps de cultiu a la seca, les sabines litorals, l'estany dolç de s'Amarador, el salobre de ses Fonts de n'Alis  i la seva espectacular costa retallada. A més, acull una de les cales més famoses de Mallorca: la cala Mondragó.

Encara que et recomanem també conèixer a la seva veïna: la Platja de s'Amarador, també part de l'Area Natural d'Especial Interés, és una platja quasi verge, sense construccions i menys concorreguda que l'anterior. Ja que hi ets, també podràs visitar sa Font de n'Alis i es Caló des Borgit.

Aquest Parc Nacional és un racó natural que ofereix un escenari perfecte per contemplar la bellesa dels barrancs, penya-segats, les platges de sorra fina i les seves aigües cristal·lines, etc...Espais en els que habiten les espècies pròpies de Mallorca i amb les que devem coexistir amb armonia si triem visitar-los.

Tipus d'excursió: dia complert

Temps: 60-80'