Lloguer de barques elèctriques & ecològiques Reserva ara

Flota i preus

Lloguer barca eléctrica Sinergio

Sinergio

250 lloguer 1/2 dia

430 lloguer dia complet

Veure descripció

La nostra millor aposta! El model Navilera Clàssic de Nauta Morgau ecoboats una motora eléctrica feta de fusta i matèries primeres de gran qualitat i baix impacte. A on la tècnica més tecnològica del mon mundial complementa a l’art en l’ofici.

Gaudeix al máxim de la mar gràcies a la seva accesible plataforma de bany.

De gran maniobrabilitat i amb un solàrium molt protegit que ens aporta comfort, intimitat i redueix les esquitxades quan naveguem amb el vent de cara... :-)


No necessites llicència per navegar amb Sinergio. Sent-et lliure de recòrrer les cristal·lines aigües de Mallorca al teu propi ritme i amb qui tu vulguis.

Fer la reserva del millor record de l'estiu no et durà més de 5 minuts ;P

Capacitat per a 6 persones.

Reservar
Lloguer vaixell electric Antaüen

Antaûen

250 lloguer 1/2 dia

430 lloguer dia complet

Veure descripció

La nostra millor aposta! Motora eléctrica feta de fusta i matèries primeres de gran qualitat i baix impacte. A on la tècnica més tecnològica del mon mundial complementa a l’art en l’ofici.

Gaudeix de la mar al màxim, amb la seva accesible plataforma de bany.

De gran maniobrabilitat i amb un solàrium protegit que ens aporta comfort, intimitat i redueix les esquitxades quan naveguem amb el vent de cara... :-)

Per navegar amb Antaûen no necessites llicència, només ganes d'una excursió supersostenible en vaixell, ganes de sol, de mar...

Fer la teva reserva et durà menys de 5 minuts!

Capacitat per a 6 persones.

Reservar
LLoguer vaixell eléctric Investo

Investo

250 lloguer 1/2 dia

430 lloguer dia complet

Veure descripció

Una de les nostres triplets! El model Navilera Classic de Nauta Morgau ecoboats és una motora eléctrica feta de fusta i matèries primeres de gran qualitat i baix impacte. A on la tècnica més tecnològica del mon mundial complementa a l’art en l’ofici.

Gaudeix de la mar al màxim amb la seva accesible plataforma de bany.

Amb una gran maniobrabilitat i un solàrium més protegit que ens aporta comfort, intimitat i redueix les esquitxades quan naveguem amb el vent de cara... :-)

No necesites llicència per a navegar amb Investo. Sent-tet lliure d'anar a on vulguis i sigues el  patró de la teva aventura!

Capacitat per a 6 persones.

Reservar
LLaüt eléctric

LLaüt eléctric 4 pax.

210 lloguer 1/2 dia

390 lloguer dia complet

Veure descripció

Podeu esser pioners navegant en un llaüt de nova generació i alhora contribuïr a mantenir el patrimoni paisatjístic de Balears, si us deixeu seduïr per aquesta bellesa d'estil clàssic!

Concebut per el màxim confort a bord i gaudir de valent de pendre banys de sol i mar al Mediterrani.

Capacitat per a 4 persones

Aquesta embarcació no requereix llicéncia.

 

Reservar

Eboats experience

E-Boats Experience és una experiència de navegació única per als sentits. La combinació de construcció artesanal amb l'última tecnologia en motorització elèctrica, fa l'experiència inigualable.
Embarcacions de fusta, amb un disseny bell i de producció sostenible, a les què no existeix renou de motor ni olor de combustible.
De govern fàcil i intuïtiu, no hi ha necessitat de llicència per navegar amb qualsevol dels nostres e-Boats.
Oferim una opció verda absoluta per gaudir de la mar i mimetizar-vos amb ell, amb els criteris més exigents en sostenibilitat i producció km0 (o hauríem de dir milla nautica0?)
Que gaudiu d'un feliç i satisfactori dia a bord!

Ajuda'ns a millorar amb el teu testimoni

 

Valorats amb 5* per els nostres clients tant a Google com a Tripadvisor.

Agraïm la teva ajuda en publicar una ressenya. Si us plau, fes clic a l'enllaç de baix i fes-nos saber la teva opinió.tripadvisor logo        google maps logo
Segell Solar Impulse
Eboats

E-Boats està reconegut per la Fundació Solar Impulse com un model de producció sostenible. Som una de les ja més de 1000 solucions eficients avalades per aquest segell internacional.