Preloader
Loading...
Disable Preloader

Flota i preus

Lloguer barca eléctrica Sinergio

Sinergio

250 lloguer 1/2 dia

430 lloguer dia complet

Veure descripció

La nostra millor aposta! El model Navilera Clàssic de Nauta Morgau ecoboats una motora eléctrica feta de fusta i matèries primeres de gran qualitat i baix impacte. A on la tècnica més tecnològica del mon mundial complementa a l’art en l’ofici.

Gaudeix al máxim de la mar gràcies a la seva accesible plataforma de bany.

De gran maniobrabilitat i amb un solàrium molt protegit que ens aporta comfort, intimitat i redueix les esquitxades quan naveguem amb el vent de cara... :-)


No necessites llicència per navegar amb Sinergio. Sent-et lliure de recòrrer les cristal·lines aigües de Mallorca al teu propi ritme i amb qui tu vulguis.

Fer la reserva del millor record de l'estiu no et durà més de 5 minuts ;P

Capacitat per a 6 persones.

Reservar
Lloguer vaixell electric Antaüen

Antaûen

250 lloguer 1/2 dia

430 lloguer dia complet

Veure descripció

La nostra millor aposta! Motora eléctrica feta de fusta i matèries primeres de gran qualitat i baix impacte. A on la tècnica més tecnològica del mon mundial complementa a l’art en l’ofici.

Gaudeix de la mar al màxim, amb la seva accesible plataforma de bany.

De gran maniobrabilitat i amb un solàrium protegit que ens aporta comfort, intimitat i redueix les esquitxades quan naveguem amb el vent de cara... :-)

Per navegar amb Antaûen no necessites llicència, només ganes d'una excursió supersostenible en vaixell, ganes de sol, de mar...

Fer la teva reserva et durà menys de 5 minuts!

Capacitat per a 6 persones.

Reservar
LLoguer vaixell eléctric Investo

Investo

250 lloguer 1/2 dia

430 lloguer dia complet

Veure descripció

Una de les nostres triplets! El model Navilera Classic de Nauta Morgau ecoboats és una motora eléctrica feta de fusta i matèries primeres de gran qualitat i baix impacte. A on la tècnica més tecnològica del mon mundial complementa a l’art en l’ofici.

Gaudeix de la mar al màxim amb la seva accesible plataforma de bany.

Amb una gran maniobrabilitat i un solàrium més protegit que ens aporta comfort, intimitat i redueix les esquitxades quan naveguem amb el vent de cara... :-)

No necesites llicència per a navegar amb Investo. Sent-tet lliure d'anar a on vulguis i sigues el  patró de la teva aventura!

Capacitat per a 6 persones.

Reservar
LLaüt eléctric

LLaüt eléctric 4 pax.

210 lloguer 1/2 dia

390 lloguer dia complet

Veure descripció

Podeu esser pioners navegant en un llaüt de nova generació i alhora contribuïr a mantenir el patrimoni paisatjístic de Balears, si us deixeu seduïr per aquesta bellesa d'estil clàssic!

Concebut per el màxim confort a bord i gaudir de valent de pendre banys de sol i mar al Mediterrani.

Capacitat per a 4 persones

Aquesta embarcació no requereix llicéncia.

 

Reservar